Spring til indhold

Om

LYKKE & LYKKE

Vi er en multibrand butik med masser af lækkert tøj. Vi har et bredt udvalg i alle prisklasser, hvor vi har suppleret det hele med sko, tasker og lækre accessories, lige så finder du et lækkert udvalg indenfor smykker og brugskunst.

Vi elsker farver, og det afspejler butikken og derved shoppen også. Vi hører tit vores kunder sige, at det er en oplevelse at besøge Lykke & Lykke, og det vil vi også gerne sende ud gennem shoppen.

Vi lægger stort vægt på den personlige vejledning, at se og lytte til kundens behov uanset alder, figur og type. Vi elsker at sprede glæde, sende god energi ud og favne hver enkelt kunde, som vi går rigtig langt for at hjælpe og yde den bedste service.
Vi gør vores ypperste for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige, om det er til hverdag eller fest sætter vi en stor ære i at få dig sendt godt afsted.

Shoppen her har et bredt udvalg af vores varer – men ellers er du naturligvis velkommen til at besøge vores butik i Juelsminde.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, både på web-shoppen og i butikken. Du er altid velkommen til at ringe, sende en mail, og vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig.
Samtidig vil jeg gerne takke jer for den store opbakning jeg har fået siden jeg overtog Lykke & Lykke.
Der er jeg dybt taknemmelig over, uden jer ingen Lykke & Lykke, så vi fortsætter den gode rejse.

Malene